PIATOK
Polievka: Hovädzí vývar s domácimi rezancami
Hlavné jedlo:
Mini rezníky (kuracie, bravčové)
Bravčové líčka na burgundský spôsob
Kuracie prsia plnené sušenou paradajkou, prírodná omáčka
Zemiakové gnocchi v smotanovej omáčke s tekvicou
Šaláty: šalátový bar + dressingy, banketové pečivo
Prílohy:
Žemľová knedľa
Basmati ryža s mandľovými lupienkami
Zemiakovo-petržlenová kaša
Dezerty:
Punčové rezy
Jablková štrúdľa
Ovocný šalátik
lístok na obed si zakúpite pri online registrácii, prípadne počas kongresu na registračnom desku každý deň do 10h
SOBOTA
Polievka: Slepačí vývar s domácimi rezancami
Hlavné jedlo:
Kuracie nugetky v kukuričných lupienkoch
Kurací steak na grilovanej zelenine
Hovädzí stroganov
Smotanové gnocchi s baby špenátom
Šaláty: šalátový bar + dressingy, banketové pečivo
Prílohy:
Pečené zemiaky s rozmarínom
Dusená ryža s hráškom
Zemiakové pyré
Dezerty:
Domáci krémeš
Čokoládový koláč
Ovocný šalátik
lístok na obed si zakúpite pri online registrácii, prípadne počas kongresu na registračnom desku každý deň do 10h