PIATOK

 

Polievka: Hovädzí vývar s domácimi rezancami

 

Hlavné jedlo:

Mini rezníky (kuracie, bravčové)

Bravčové líčka na burgundský spôsob

Kuracie prsia plnené sušenou paradajkou, prírodná omáčka

Zemiakové gnocchi v smotanovej omáčke s tekvicou

 

Šaláty: šalátový bar + dressingy, banketové pečivo

 

Prílohy:

Žemľová knedľa

Basmati ryža s mandľovými lupienkami

Zemiakovo-petržlenová kaša

 

Dezerty:

Punčové rezy

Jablková štrúdľa

Ovocný šalátik

 

lístok na obed si zakúpite pri online registrácii, prípadne počas kongresu na registračnom desku každý deň do 10h

 

SOBOTA

 

Polievka: Slepačí vývar s domácimi rezancami

 

Hlavné jedlo:

Kuracie nugetky v kukuričných lupienkoch

Kurací steak na grilovanej zelenine

Hovädzí stroganov

Smotanové gnocchi s baby špenátom

 

Šaláty: šalátový bar + dressingy, banketové pečivo

 

Prílohy:

Pečené zemiaky s rozmarínom

Dusená ryža s hráškom

Zemiakové pyré

 

Dezerty:

Domáci krémeš

Čokoládový koláč

Ovocný šalátik

 

lístok na obed si zakúpite pri online registrácii, prípadne počas kongresu na registračnom desku každý deň do 10h